Priser 

 

 

Kart 

 

 

Hydrostranda

Det idylliske hytteområdet ved kysten utenfor Porsgrunn har hytter og leiligheter til utleie, spredd utover hele 1270 dekar. Her kan man fiske og bade i et rolig område av skjærgården, og nyte sjøluften på verandaen mens blåskjellene putrer i kjelen og solen går ned vannet. Eller ta med barna på spennende krabbefiske rett ved vannkanten. Det finnes et rikt aktivitetstilbud i området rundt Hydrostranda som passer for både store og små. Her er det både turterreng, museer, badeland og parker m.m.


 

Ombygging og modernisering har pågått i flere år. Generelt har hyttene fått en god ansiktsløftning, og flere hytter er helt nye og har høy standard. Her finner du små sommer boder med plass til 2 og uten vann og do, til nye hytter med alle fasiliteter, 3 soverom og terrasse med flott utsikt. Det er parkering ved hyttene. Hvis flere biler, benyttes parkeringsplassen ved resepsjonen. 
Dyrevennlige hytter er markert med grønn farge i kartet.

To hytter er tilrettelagt for personer med bevegelseutfordring. Hydrostranda 46 og Hydrostranda 52 , og hyttene er markert med gul farge i kartet.   
NB: Denne hytten er tilgjengelig for alle 1 måned før avreisedato dersom den ikke allerede er utleid.

INFORMASJON

Ankomst fra kl 17:00
Avreise kl 12:00

Koden til nøkkelskapet blir sendt på mobilen på ankomstdagen.
Utvask kan bestilles gjennom Finkenhagen Renhold Tlf.970 47 591

KONTAKTPERSON

Navn:
Steinar Hansen 
Mobil: 
90 93 05 48

Navn:
Ole Bjørn 
Mobil: 
48 11 49 68

 

 

ADRESSE

Nøkkelskap:
Hydrostranda 2 


3961 Stathelle

Resepsjon åpen:
Man.til Fre: 11:00 - 12:00

 

AKTIVITETER

 

Badeland
Fotturer
Fiske